fredag 13. juli 2012

Utvendige syssler!

Denne uka har vi ( les; svigerfar, svigerbror og min kjære mann) fått gjort mye utvendig! Vi valgte en mørk marineblå farge utvendig, og nå er huset ferdigmalt :-)
Ble veldig fornøyd med fargen, og når vi får pussa og malt vinduskarmer,garasjedøra og bodporten i hvitt, så tror jeg det blir kjempefint!

Se forskjellen:

FØR:

ETTER:


Vi har også fått pussa, grunna og malt 2 strøk på vinduskarmer, dørkarmer og lister i stua, skikkelig drittarbeid, men superdigg når man er ferdige og fornøyd attpåtil :-D



Som dere ser, så har de begynt å legge gulvet på stua i dag, litt tungt å komme igang, men nå tror jeg de har fått dreisen på det!

Det som skal skje videre er at gulv skal legges i alle rom, lister og karmer skal males på kjøkkenet, og det skal flislegges på kjøkkenet.
Har fått opp skapene på kjøkkenet etter å ha malt dørene og satt i nye knotter. Som dere vet så skal vi totalrenovere kjøkkenet om 1-2 år, så dette er bare en midlertidig løsning for å få det litt triveligere :-)

Her er skapene og skuffene:




Etter å ha kjøpt for brede hobbyplater, har vi endelig fått ut fingeren og bytta de, så et prosjekt blir også å male de hvite før vi henger de opp over kjøkkenvasken.

Neste uke tar jeg ferie, så da blir det mye arbeid i huset, godt å få ordentlig tid til det!

Ha ei fin helg!