fredag 29. juni 2012

Herlig å ha litt flyt!

Litt oppdatering fra Huset på myra :-)

Her går det framover, følte at ting løsna litt for 1 uke siden, etter et par uker med lavere aktivitet!

På stua er vi så godt som ferdigmalt, bare litt småflikking igjen. Problemet som vi hadde etter de dumme gardinbrettene løste vi ganske enkelt med å sparkle der det manglet malerstrie. Det vises ikke om man ikke ser godt etter :-)
Er veldig fornøyd med fargen, og nå gleder vi oss til å få lagt gulv!


Kjøkkenet er også nesten ferdigmalt, det som mangler er å male tak og lister. Vi har også vært hos Flisekompaniet i Tromsø og kjøpt hvite italienske fliser til å ha over vasken og benken, tror det blir veldig fint!
I morgen skal vi kjøpe benkeplate, vi går for en laminatplate nå, så får det heller bli noe annet når vi skal totalrenovere kjøkkenet om 1-2 år :-)
Skal også få lagt gulv, samme som på stua.

Badet blir helt supert, og det er takket være en superflink onkel jeg har som heter Frank Strømseth! Uten han hadde det ikke blitt noe bad, da både jeg og min kjære er amøber når det gjelder slikt arbeid!
Han har satt inn nytt vindu, montert baderomsplater og skal sette opp innredningen! I tillegg har han også gjort det meste av forarbeidet på badet, hva skulle vi ha gjort uten han?? :-)
Vi har også fått lagt nytt belegg på gulvet, og det ble veldig bra!

På soverommene skal nå få tapetsert 2 vegger og så skal vi legge gulv, og da er det ganske klart! :-)

Vi skal også male utvendig, og har valgt en mørkeblå farge på huset, og hvitt på vinduskarmer og på verandaen.

Vi skal også få lagt nytt tak på garasjen, men det skal fagfolk få gjøre :-)

DET BLIR BRA!

Her er litt bilder:












2 kommentarer:

  1. Dette blir kjempebra Maria. OG heldige du som har en slik nevenyttig onkel, de er gull verd. Tror du ikke han kunne være onkelen min også? han kunne fått jobbher hos meg i mitt lille hjem.. :-)
    Ønsker dere all mulig lykke med resten av jobben, dette blir flott. Badet var jo digert :-)
    Moro å følge med for meg som bor her nede. Du er dyktig Maria, både til det ene og det andre, og spesielt til å skrive :-)
    God helg til deg og Rune og Adeleide

    Klem fra Monica

    SvarSlett
  2. Ja, trur det blir veldig bra! En sånn onkel e super å ha, ingen tvil om det, du får spørre han om han kan være din onkel også! :-D Badet e absolutt ikke digert, bare 4,3 kvm, men vi klare oss godt med det! Ser kanskje større ut på bildan :-) Tusen takk for all ros og god helg til dæi også Monica! Klem

    SvarSlett