onsdag 1. august 2012

Sakte, men sikkert.....

Hei igjen!

Ja,på tide med litt oppdatering!

Stua er så godt som ferdig!! Kun litt listing igjen og montering av gardinstenger :-) Rune fikk god hjelp av Karl Magnus til å legge resten av stuegulvet, og det ser veldig bra ut. Vi har bestemt oss for å investere i ny vedovn også, så den må jo også komme på plass etterhvert.
I den forbindelse søker vi etter litt bærehjelp til å få ut den gamle ovnen og inn den nye, bare å melde seg til tjeneste når den tid kommer :-)

Stua har blitt veldig bra, og jeg gleder meg stort til vi får flyttet inn!


På kjøkkenet har Rune pussa, grunna og malt dørkarmer, vinduskarmer og lister. Det blir en utrolig stor forskjell når alt av karmer og lister blir hvitt, det gjør seg virkelig!Vi venter enda på benkeplate som vi har bestilt på Byggmakker. Ble lovet levering etter 2 uker, og nå er vi i 3 uka.... Før vi får den så får vi ikke lagt flis over kjøkkenbenken og heller ikke lagt gulvet på kjøkkenet.
Jaja, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! :-)



Vi har også begynt å gjøre klart til maling av karmer og lister på Adeleides rom,legger ved et bilde av det også :-)


Må si at når det gjelder oppussing, så er det alle de "små" jobbene og alt som må klaffe som tar tid. Kjenner på at man begynner å glede seg til å bli ferdig og til man kan få flytte inn og roe litt ned. Det skal bli deilig!
Vi håper å kunne flytte inn i løpet av denne måneden, men det forutsetter at innspurten foreløper uten problemer :-)








2 kommentarer:

  1. Så bra det blir! Glede meg til og se:)

    SvarSlett
  2. Ja, du må komme innom når vi har kommet oss på plass :-)

    SvarSlett